Maryland

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Maryland

Nekretnina za prodaju u Marylandu.

Nalazi se u istočnom dijelu zemlje (Južni Atlantik); graniči se na sjever s Pennsylvanijom, na istoku s Delawareom, na jugu i jugozapadu s Virginia, na zapadu sa Zapadnom Virginijom; na jugoistoku, gdje se nalazi duboka uvala zaljeva Chesapeake, okupan je Atlantski ocean.

Ulaganje u Baltimore, sa svojih 620.000 stanovnika - 2.700.000 u prvom zaleđu, kupnjom nekretnina za prodaju u Marylandu kako bi se ostvario prihod, moglo bi biti najbolje ulaganje koje ste ikada napravili u svom životu.

Hajde da otkrijemo puno dobrih razloga za ulaganje u Baltimore. Za početak, Baltimore se nalazi na atlantskoj obali, samo 65 km sjeverno od američke prijestolnice Washington, koja je oko 45 minuta vožnje automobilom.

Ulaganje u Baltimore znači ulaganje u izvrsnu spavaonicu koja radi u različitim uredima u obližnjim gradovima.

Cijene kuća su vrlo konkurentne i općenito su troškovi života u Baltimoru znatno niži nego u Washingtonu.

Iz tog razloga, svaki dan tisuće ljudi odlučuje živjeti u Baltimoreu i raditi u gradovima poput Washingtona, čineći tržište najamnim iznimno zanimljivim i profitabilnim.

Konkurentne cijene domova kako za kupnju tako i za iznajmljivanje, objašnjavaju nagli porast u postotku radnika koji se odluče živjeti u Baltimoreu. Baltimore je također zanimljiv jer zahvaljujući brojnim projektima osigurava sve veći broj radnih mjesta.

Još jedan dobar razlog za ulaganje u Baltimore u stambeni sektor je volja gradonačelnika da do 2020. uđe 10.000 novih obitelji.

Gradonačelnik Baltimorea podržava program rasta populacije Baltimore s dodatkom 10.000 novih obitelji do 2020. godine.

Kako bi olakšao ovu inicijativu, Baltimore je smanjio porez na imovinu i potaknuo obnovu starih domova kroz svoj program "Praznici na vrijednost".

Kupnja nekretnina za prodaju u Marylandu znači ulaganje u Baltimore i također znači ulaganje u turistički grad.

Glavna atrakcija je akvarij Baltimore, neprofitni javni akvarij smješten u području unutarnje luke centra Baltimorea.

Akvarij godišnje posjećuje 1,5 milijuna posjetitelja i najveća je turistička atrakcija u državi Maryland.

Nema nedostatka usluga. Baltimore je dobio 1,1 milijun dolara kredita za izgradnju biciklističkih staza "Charm City Bike share" u državi Maryland.

Zapravo, izgrađeno je više od 220 km biciklističkih staza, za koje se očekuje da će se dodatno proširiti.

Ulaganje u Baltimore također znači usredotočiti se na razvoj grada.

Željeznička pruga istok-zapad na istok od okruga West Baltimore do medicinskog medicinskog centra Hopkins Bayview s druge strane Baltimora sada se gradi i proširuje na ruti od 14,1 milja.

Očekuje se da će ovaj projekt vrijedan 2,2 milijarde dolara privući nove stanovnike Baltimora koji sada žive i rade u okrugu. Privatne investicije u ovoj baltimorskoj infrastrukturi stvaraju nova radna mjesta i više usluga za građane.

Kupnja nekretnina za prodaju u Marylandu, ulaganje u Baltimore, je pogled u budućnost, jer znači ulaganje u grad s izvrsnim izgledima za razvoj.

Postoje mnoge inicijative koje ne samo da pomažu stanovnicima grada već i povećavaju kvalitetu života u cijelom gradskom području koje okružuje grad Baltimore i državu Maryland.

Maryland je kompaktna država, peta je država prema gustoći naseljenosti Sjedinjenih Država s kontinuiranom stopom rasta.

Rast ulaganja u najnaseljeniji grad Maryland pretvara se u veći razvoj i obnovu područja u kojem postoje važne infrastrukture i javni radovi.

Ovo potonje čini Baltimoru iznimno zanimljivom sa stajališta ulaganja u nekretnine.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 8838

Prodaja Posao, Maryland, Allegany County, Annapolis, Annapolis

2,251,983.77HRK
Prodaja
Posao

20348 m²
BANKA foreclosure-javnu dražbu
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB